A kenyeret felkockázzuk, és egy sütőpapírral bélelt sütőlemezre terítjük. Meglocsoljuk olívaolajjal, összeforgatjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Mellé tesszük a megmosott, olívaolajjal átkent, sóval ízesített koktélparadicsomokat.
A kenyeret addig sütjük, amíg világos aranybarna nem lesz, majd összeforgatjuk a morzsolt fűszerekkel, egy kevés sóval és a megmosott, lereszelt fokhagymával és további 3-4 percig sütjük. A paradicsomot akkor vesszük ki a sütőből, amikor már puha, de még megtartja a formáját.
A fűszeres, ropogós kenyérkockákat összeforgatjuk a sült paradicsommal és a lecsepegtetett mozzarellával, kevés olívaolajat locsolunk rá, és bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.