A tálba szitált lisztet elvegyítjük az élesztővel, a cukorral és a sóval, majd simára gyúrjuk az olívaolajjal és 3 dl langyos vízzel. Tiszta konyharuhával letakarjuk, és meleg helyen kelni hagyjuk 30 percig.
A leöblített és leszárított medvehagymát finomra aprítjuk, majd a megkelt tésztába gyúrjuk. A masszát cipóvá formázzuk, sütőpapírral leterített tepsibe helyezzük, és letakarva kelesztjük további 30 percig. Közben a sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A kenyeret megkenjük 3 ek vízzel, megszórjuk 1 ek tengeri sóval és 1 ek liszttel, majd alulról a 2. sínen sütjük 40 percig. A sütőből kivéve rácsra tesszük, és hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.