A megmosott, szárazra törölt medvehagymát felapírítjuk, majd hozzáadjuk az olívaolajat, a citromlevet és ízlés szerint sót, majd botmixerrel pépesítjük.
Ezután hozzáadjuk a puha vajat, és keverőkanállal alaposan összekeverjük, hogy jó krémes legyen, majd tálalásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Az elkészült medvehagymás vajat fogyaszthatjuk kenyérre kenve, retekkel, paradicsommal vagy paprikával. Ízlés szerint ezzel a fűszervajjal megtölthetjük a csirkemellet sütés előtt, mert úgy is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.