A pesztó elkészítéséhez aprítógépbe tesszük a medvehagymát, a napraforgómagot, beleöntjük az olívaolajat, a citromlevet és a sót, majd krémesre turmixoljuk.
Hosszában szorosan feltekerjük, és egy vizes késsel kb. 2 cm-es szeleteket vágunk belőle.
A tekercseket sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk egymástól néhány cm-es távolságra. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük őket.
Nézd meg videón, hogyan készül a medvehagymás sajtos csiga:
Megjegyzés
A megmaradt pesztót pár napig még tárolhatjuk a hűtőben egy jól záródó üvegben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.