A lisztet elvegyítjük a darált mandulával vagy a mogyoróval, a porcukorral és a sóval. Hozzáadjuk a felkockázott vajat, a rummal együtt, és sima tésztává gyúrjuk. Folpakba csomagolva, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk a tésztát 3 mm vastagra, és pogácsaszaggatóval kiszúrunk belőle kb. 50 db kört, és elrendezzük azokat két sütőpapírral bélelt tepsin, és 175 fokra előmelegített sütőben, 10-12 perc alatt aranysárgára sütjük.
Miután kihűltek a tésztakörök, kettesével összetapasztjuk őket az átkevert lekvárral. Vízgőz fölött megolvasztjuk a kisebb darabokra tördelt étcsokoládét, és belemártjuk a süteményeket. Miután a máz megszilárdult, hűvös helyre tesszük az islereket, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.