Elkészítés: A tészta alapanyagából piskótát készítünk, 180 fokon megütjük. A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük,
beletesszük a citromhéját, majd az előre összetört túrót. Jól összekeverjük, majd a kihűlt piskótára kenjük.
A mázhoz a pudingokat egy kis Mirindával és a cukorral
összekeverjük. A többi üdítőt gyöngyözésig melegítjük, ekkor
beletesszük a pudingot, és lassan besűrítjük. Addig főzzük, míg besűrűsödik. Hagyjuk kicsit hűlni, majd a krémre öntjük, elsimítjuk. Gyümölcsel díszíthetjük. Ha megdermed, szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.