A tésztához gőz fölött megolvasztjuk az étcsokoládét, majd 10 percig hűlni hagyjuk. Hozzákeverjük az egész tojást és a sárgáját is. A hideg vajat felaprítjuk, összegyúrjuk a liszttel, a porcukorral, a megőrölt mogyoróval és a fűszerrel. Beledolgozzuk a tojásos csokimasszát is, majd a hűtőbe tesszük 30 percre.
A töltelékhez finomra aprítjuk a fehér csokit, majd ráöntjük a felforralt tejszínt. Hozzáadjuk a mogyorólikőrt is, és a hűtőbe tesszük 1 órára.
A tésztából diónyi golyókat gömbölyítünk, mindet fém kagylóformába nyomjuk, és kialakítunk bennük mélyedést a tölteléknek. A kagylókat 180 fokos sütőben 10–12 percig sütjük. A tejszínes fehér csokit kemény habbá verjük. A mélyedésekbe kevés nutellát töltünk, majd sima csöves habzsákból nyomunk rájuk a fehércsoki-habból. Összeillesztünk 1-1 töltött kekszet, majd az egyik végüket a vízgőz felett megolvasztott étcsokoládéba mártjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.