A mogyorót és a mandulát durvára aprítjuk, majd száraz serpenyőben megpirítjuk. A zabpelyhet és a müzlit külön-külön késes aprítóban kissé darabosra vágjuk, majd megpirítjuk azt is.
A vajat megolvasszuk és simára keverjük a mézzel. Hozzáajuk a pirított magokat, a zabpelyhet, a müzlit és a lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a masszába.
A masszát egy sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe simítjuk, és 175 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.