A tarját felszeleteljük, a szeleteket jól kiklopfoljuk, megsózzuk, és vékonyan megkenjük mustárral. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük fóliával letakarva.
Másnap egy nagy tepsibe tesszük a kiklopfolt tarjaszeleteket. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Ráterítjük a tarjaszeletekre, majd az egészet beborítjuk a baconszeletekkel.
2, 5 dl vizet öntünk alá, majd lefóliázzuk. 180 fokon kb. 50 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és még 10 percig sütjük, hogy a bacon ropogós legyen.
Rizzsel, rizi-bizivel vagy krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.