Elkészítés: Elkészítése egyszerű, nem igényel hosszadalmas előkészületeket és a végeredmény magáért beszél. A zöldségeket megpucoljuk, feltesszük főni. Bele a hagyma, fokhagyma, kömény (aki akar, tehet bele egész köményt), só, bors ízlés szerint. A kelbimbót félbevágom, ha kelkáposzta van, akkor azt 3-4 cm-es kockákra vágom, és a főzés végén, amikor elkezdem a rántást készíteni, a levesbe teszem. Így a főzés végére puha lesz, de nem fog szétfőni.
Miután beleraktam a kelbimbót (vagy kelkáposztát) a levesbe, felkarikázom kb. fél centis darabokra a virslit. Elkészítem a rántást: forró olajba liszt (kb. 2 kanál lisztből csinálom, de függ a leves mennyiségétől, én 5l-es fazekat használok) világosra pirítom, tűzről le, bele a pirospaprika. Ha a rántás elkészült, akkor bele a levesbe a virslikarikákkal együtt, újraforrás után számítva 2-3 percet főzöm lassú tűzön, és már kész is.
Tálaláskor a tányérba tejfölt teszünk, és erre merjük ki a levest. Ízlés szerint apró petrezselyemlevéllel díszíthetjük a tányért.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.