Aprítsuk fel a mézeskalácsokat, majd forgassuk össze a narancskockákkal és a likőrrel.
A narancskrémhez tegyük lábosba a tejet a narancslével, a tojássárgájákkal, a cukorral és a zselatinnal együtt, és vízgőz fölött főzzük sűrű, fényes krémmé.
Vegyük le a tűzről, és állítsuk egy nagyobb, hideg vízzel töltött tálba. Keverjük meg néhányszor, és hagyjuk kihűlni.
A tejszínt verjük kemény habbá, és forgassuk a kihűlt krémhez. A csokisziruphoz keverjük össze a kakaót a cukorral, öntsünk hozzá 1,2 dl forralt vizet, majd a rumot. Forraljuk fel és főzzük 5 percig.
Adagoljunk 4 kehelybe 1-1 adag csokiszirupot, halmozzuk rá a mézeskalácsos keveréket, majd a tejszínes narancskrémet. Díszítsük a tetejét pirított habrózsákkal, és fahéjjal meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.