A mascarponét kikeverjük a cukorral és a narancslével.
A babapiskótákat a mandulaaromával ízesített kávéba forgatjuk, de csak egy pillanatra, nehogy elázzanak.
Az üvegtál vagy tortaforma szélét kirakjuk babapiskótával, majd rétegezzük a babapiskótát és a mascarponés krémet. A tetejét megszórjuk kakaóporral, és néhány órára a hűtőbe tesszük.
Megjegyzés
Ahány ház, annyiféle tiramisu. Gondolom, mindenki a sajátjára esküszik. Én is. Állítólag nagyon autentikus, bár ez kevésbé izgat, mint az, hogy nyers tojás nélkül készül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.