A tojások sárgáját a porcukorral, a margarinnal és a kakaóval habosra keverjük. Utána hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert lisztet. Az egészet simára dolgozzuk. Kivajazott, kilisztezett tepsiben, 170 fokon 20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tojások fehérjét a porcukorral habossá keverjük, majd gőz felett 10-13 percig keverjük, ezután a kihűlt tésztára kenjük.
A mázhoz a tejet, a porcukrot és a kakaót összeolvasztjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a margarint. A kihűlt sütemény tetejét bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.