Megfőzzük a burgonyát, áttörjük, majd összekeverjük a tojással, sóval és a cukorral.
Csomómentesre törjük a sütőport a lisztben, majd apránként a masszához szitáljuk. Jól kidolgozzuk, majd fél órán át pihentetjük.
Egy gombócnyi tészta közepébe kávéskanállal egy kisgombóc Nutellát szaggatunk úgy, hogy a mogyorókrém a gombóc közepébe kerüljön. Ráhalmozunk még egy kis tésztát és gombócot formázunk belőle.
Enyhén sós vízben 6-8 perc alatt kifőzzük. Porcukros ostyamorzsába forgatjuk, majd meghintjük porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.