Zsírjára sütjük a kockázott bacont, majd kiszedjük a serpenyőből. Maradék zsiradékon, pár perc alatt lepirítjuk a lisztbe forgatott karajszeleteket, majd kiszedjük a serpenyőből.
A kockára vágott vöröshagymát üvegesre dinszteljük, amikor majdnem kész, hozzáadjuk az áttört fokhagymát.
Amikor a hagyma kész, visszatesszük a serpenyőbe a húsokat, és összesütjük a hagymával, majd fűszerezzük: ráreszelünk két nyers paradicsomot, hozzá adjuk a pirospaprikát, a kakukkfüvet, a babérlevelet, a sót és borsot.
Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és omlósra főzzük a húst.
Ha a hús puha, beletesszük a kockára vágott gombát, és pár perc alatt puhára főzzük azt is.
Kimerünk egy tálba a szaftból, amit a tejföllel csomómentesre keverünk, majd hozzáadjuk az húsokhoz, és a tejfölös habarással pár perc alatt összefőzzük. Krumpligombóccal vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.