A burgonyát, a sárgarépát és a petrezselymet meghámozzuk és felaprítjuk. Egy nagy lábasba tesszük, és hozzáadjuk a borsót és a kukoricát. Megsózzuk, megszórjuk ételízesítővel és pirospaprikával, majd felöntjük kb. 1,5 liter vízzel. Felforraljuk, majd közepes lángon főzni kezdjük.
A gombóchoz megfőzzük a burgonyát, meghámozzuk, majd összetörjük. Megsózzuk és hozzáadjuk a lisztet. Összedolgozzuk, és a masszából kisebb golyókat formázunk.
Amikor a zöldségek félig megfőttek, a levesbe tesszük a gombócokat, majd addig főzzük, amíg minden megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.