Elkészítése: A meghámozott tököket kockákra vágjuk, és kaporral ízesített sós vízben 5 percig főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, kissé ki is nyomkodjuk, hogy ne legyen nedves, hagyjuk szikkadni, amíg a többi zöldséget felaprítjuk. A paprikákat gyufaszál vékonyra felvágjuk, a paradicsomokat vékony szeletekre, a felvágottat karikákra szeljük.
Kikenünk egy közepes nagyságu tepsit olajjal, az alján szétteritjük a tököt egyenletesen, majd ráterítjük a paprikát egy rétegben, utána megsózzuk, borsozzuk, majd egy réteg felvágott jön, utána az egymás mellé rakott paradicsomszeletek. Az egészre ráreszelünk 15 dkg sajtot, és leöntjük a következő habarással: a tojások sárgáját kikeverjük a 2 kanál liszttel, a tejszínnel kikevert Knorr tejszínes paprikás Rafinériával, majd a felvert tojáshabbal könnyedén összekeverjük, és a pizzánk tetejére kenjük. A maradék sajtot a tetejére reszeljük, és középmeleg sütőben megsütjük.
Nagy kockákra vágva szervírozzuk, kaporlevéllel és ketchuppal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.