A lisztet összekeverjük a sütőporral, a sóval, a puha vajjal, a cukorral, a tojásokkal, a reszelt citromhéjjal és a vanília kivonattal. Fokozatosan hozzáadjuk a tejet és szép simára keverjük.
Az almákat megtisztítjuk, majd egy almát kockákra vágunk és a tésztához keverjük. A többi almát vékony szeletekre felvágjuk.
A tésztát egy kivajazott, kilisztezett, kerek formába öntjük, majd a tetején körben elrendezzük az almaszeleteket. Összekeverjük a barna cukrot a fahéjjal, és a tetejére szórjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük (addig, amíg feljön és szép, aranyszínű lesz).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.