Elkeverjük a a liszteket, a cukrot, a szódabikarbónát, a kakóport, a fahéjat, a gyömbért, és a fűszerkeveréket, majd hozzáadjuk a tojást, a tojássárgáját, a tejfölt, a mézet és a puha vajat és alaposan összegyúrjuk. A tésztából diónyi golyókat formázunk, majd sütőpapírral béblet tepsibe sorakoztatjuk mindet, egy kicsit távolabb egymástól. 180 fokon kb. 10-15 percig sütjük.
A tojásfehérjét egy villával felverjük, majd kis adagonként hozzákeverjük a porcukrot addig, amíg sűrű, tejföl állagú masszát nem kapunk.
A kisült puszedliket még langyosan megmártjuk a masszában, megszórjuk cukorgyönggyel, majd hagyjuk, hogy a máz megszáradjon rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.