17 dkg puha vajat habosra keverünk a cukorral, és egyesével beledolgozzuk a tojásokat. Átszitáljuk a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a csipet sót és a kakaóport. A vajas masszához forgatjuk a keverék felét, majd 3,75 dl hideg vizet, és végül a maradék lisztes keveréket.
A masszát egy 23 cm átmérőjű, sütőpapírral kibélelt tortaformába töltjük, és 170 fokra előmelegített sütőben 50-60 percig sütjük. Ezután kifordítjuk a formából, és sütőrácsonhagyjuk kihűlni.
Felfőzzük a habtejszínt, majd belekeverjük a feldarabolt ét- és tejcsokoládét. Ha szobahőmérsékletűre hűlt, kockánként hozzáadjuk a maradék (34 dkg) puha vajat.
A tésztát két lapra vágjuk. Az egyiket megkenjük a krém felével, rátesszük a másik lapot, majdaz egészet bevonjuk a maradék krémmel. Csokoládés bonbonnal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.