Szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjéket kemény habbá verjük, 4-5 ek hideg vízzel és a cukorral. Egyenként keverjük a habhoz a tojássárgájákat is. A lisztet, a keményítőt, valamint a kakaót és a sütőport elvegyítjük egymással. Összedolgozzuk a tojásos és a lisztes keveréket. A tésztamasszát sütőpapírral bélelt, 26 cm-es kapcsos tortaformába simítjuk. Süssük a tésztát a 175 fokra előmelegített sütő középső részében, 30-35 percig.
Ha kihűlt, eltávolítjuk a tortaformát és a sütőpapírt, ezután keresztben három egyforma részre vágjuk a tésztalapot.
A krémhez a csokit felaprítjuk, majd vízgőz fölött megolvasztjuk. Hagyjuk kissé kihűlni. Habosra keverjük a mascarponét a megmosott narancs lereszelt héjával, és néhány csepp kifacsart narancslével. Ezután beleforgatjuk az olvasztott csokit. Mindhárom tortalapot megkenjük a krémmel, majd összeillesztjük őket, és hűtőbe tesszük néhány órára. Végül nektarinszeletekkel, meggyszemekkel és néhány friss virággal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.