A tarjákat enyhén klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és lisztbe hempergetjük.
A szalonnát csíkokra vágjuk, pirosra sütjük, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, és összepirítjuk.
A húsokat minimális olajon elősütjük, és a hagymára szedjük. A felesleges olajat lemerjük. A húsról lesült lisztet a hagymára kanalazzuk. Beletesszük a fokhagymát.
Sózzuk, borsozzuk, szölőlével és vizzel felöntjük, hogy ellepje, és puhára főzzük Kb 1-1,5 óra alatt. Krokettel tálaljuk.
Megjegyzés
Vége elött 10 perccel pár szem szőlőt is bele lehet dobni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.