Elkészítés: Először a zselét készítjük el. Egyforma nagyságú tepsit használunk hozzá, mint majd a piskótához. A tepsit fóliával kibéleljük úgy, hogy felérjen a tepsi peremére, hogy majd könnyen kiemeljük, amikor megdermed. A fóliára szorosan egymás mellé elosztjuk a barackbefőttet. Az őszibaracklevet a zselatinnal összekeverjük (egy kis citromlevet is tehetünk hozzá), felforraljuk, és a barackra öntjük. Kb. 2 óra alatt megdermed (amikor a tepsiben kihűlt, betettem a fagyasztóba, és így előbb kész lett).
A piskótához a tojásokat a cukorral 10 perc alatt habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet. A tepsit kibéleljük szilikonos sütőpapírral, majd a piskóta 2/3 részét beleöntjük. A megmaradt részhez hozzákeverjük a kakaóport, és a sárga tésztára öntjük. Egy villával nyolcasokat írunk, és így szép márványos lesz a piskótánk. 180 fokra melegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük, és lapjában kettévágjuk.
A krémhez a liszttel, a cukorral és a tejjel besamelt főzünk, majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk, összekeverjük jó habosra, és ízesítjük a citrom levével. (Citromízű pudinggal is elkészíthető.)
A sütemény összeállítása: alul piskótalap, majd a krém fele, őszibarackzselé, a krém másik fele, végül tésztalap a sorrend. A tetejére a vizet a cukorral felfőzzük jó sűrűre, ízesítjük a citrom levével, és a tészta tetejére csurgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.