A gyümölcsöket megmossuk, lecsepegtetjük. (A fagyasztottat szobahőmérsékleten felengedjük.) A megtisztított banánokat villával szétnyomkodjuk.
A kókusztejet lassú tűzön felforraljuk a lenmagőrleménnyel, a mandulaliszttel, a fahéjjal, a gyömbérrel, a szegfűszeggel, a szerecsendióval és a sóval együtt, majd kevergetve addig főzzük, amíg krémes állagúra besűrűsödik. Végül a juharsziruppal édesítjük.
A kását adagonként tálkákba merjük, és megszórjuk a gyümölcsökkel, valamint durvára aprított mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.