Elkészítés: A hagymát finomra vágom, és olajon megpirítom, majd ráteszek 2 evőkanál paradicsompürét, és azzal is pirítom 1 percig, majd megszórom pirospaprikával, elkeverem, és felöntöm 1,5 liter vízzel.
Ízesítem ételízesítővel vagy beledobok 2 db húsleveskockát, és hozzáadom a kockára vágott burgonyát is. Puhára főzöm.
1 dl tejfelt kikeverek egy kis forró levessel, majd visszaöntöm az egészet a fazékba. Botmixerrel pépesítem, és megcukrozom, mert a tejföltől és a paradicsompürétől savanykás ízű a leves. Még egyszer kiforralom, majd tálalom levesgyönggyel vagy pirított kenyérkockákkal, illetve apróra vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.