A hagymát apróra vágjuk és megpirítjuk a zsíron. Rátesszük a kockákra vágott húst, fehéredésig átforgatjuk nagy lángon, utána rá esszük a kockára vágott csülköt és a fűszerpaprikát, felengedjük vízzel vagy csontlé alappal és fűszerezzük ízlés szerint.
Amikor félig megfőtt a pörköltünk, hozzáadjuk a szeletelt vagy gyalult káposztát, amit már előzőleg lesóztunk és hagytunk állni. Felengedjük megfelelő víz mennyiséggel, pótoljuk még fűszerekkel, beleöntjük a sűrített paradicsomot és összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.