A tésztát kitekerjük, megkenjük a pestóval, a széleket szabadon hagyva. Megszórjuk a reszelt parmezánnal.
A lecsepegtetett paradicsomot és a diót apróra vágjuk, és a pestós tésztára szórjuk.
Feltekerjük a tésztát a két szélétől a közepéig, és az így kapott dupla tekercset12 darabra vágjuk. Elrendezzük mindet sütőpapírral bélelt tepsiben, majd a hűtőbe tesszük 45 percre.
200 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt, úgy, hogy félidőben mindet megfordítjuk, aranyszínűre sütjük a csigákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.