A sütőt előmelegítjük 200 fokra, közben egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A megmosott koktélparadicsomokat félbevágjuk, összeforgatjuk 2 ek olívaolajjal, és az előmelegített sütőbe toljuk 30 percre.
A megmosott, lerázott bazsalikom és petrezselyem leveleit lecsipkedjük. A szárított paradicsomot apróra kockázzuk, a megtisztított fokhagymát finomra vágjuk. A parmezánt lereszeljük, és összeturmixoljuk a többi előkészített hozzávalóval.
A sütőből kivett paradicsomot lecsepegtetjük, majd a fehérborecettel és a maradék olívaolajjal együtt a zöldfűszeres péphez keverjük. Végül borssal ízesítjük, bagettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.