Elkészítés: Olívaolajban megpirítjuk a felaprított hagymákat, hozzáöntjük a fehérbort, és így dinszteljük meg. A felkockázott csirkemellett kicsit besózzuk, majd hirtelen megpirítjuk. Amikor minden oldala fehér, hozzáadjuk a parajt, esetleg egy fél deci vizet, és lassú tűzön addig pároljuk, amíg teljesen fel nem olvad. Közben a gombát beáztatjuk forró vízbe, kinyomkodjuk, apróra vágjuk, és ezt is belerakjuk. Ezután jöhet a picire vágott paradicsom, és a reszelt sajt. Főzés közben kóstolgatjuk, sózzuk, picit borsozzuk. Végül jöhet a tejszín (2-3 dl). Amikor rottyan egyet, sózzuk, ha még kell, és belereszelünk egy kevés szerecsendiót. Mikor elkészült, összekeverjük az egyészet az időközben megfőzött durumtésztával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.