A lisztet, az olajat, a tojásokat és a joghurtot összedolgozzuk a tejben és a cukorban feloldott élesztővel. A tésztát henger alakúra formázzuk, és 9 egyforma darabra osztjuk. A darabokat egyenként kör alakúra nyújtjuk (kb. 20 cm átmérőjű).
Egyszerre 3 darabbal foglalkozunk. Az elsőt megkenjük a sóval kikevert vajjal, a tetejére a másik korongot tesszük, amit szintén megkenünk, majd rátesszük a harmadik korongot. Az így elkészített lapot 16 cikkre vágjuk. A többit ugyanígy elkészítjük.
A cikkeket a vastag végük felől kifli formában felgöngyölítjük, a közepébe vékony füstölt sajtot teszünk. Sütés előtt 1 órát pihentetjük, kelesztjük a tésztát, majd a tetejét tojással megkenjük, és sajttal megszórjuk. Közepes hőfokon 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.