A lisztet, az olajat, a tojásokat és a joghurtot összedolgozzuk a tejben és a cukorban feloldott élesztővel. A tésztát henger alakúra formázzuk, és 9 egyforma darabra osztjuk. A darabokat egyenként kör alakúra nyújtjuk (kb. 20 cm átmérőjű).
Egyszerre 3 darabbal foglalkozunk. Az elsőt megkenjük a sóval kikevert vajjal, a tetejére a másik korongot tesszük, amit szintén megkenünk, majd rátesszük a harmadik korongot. Az így elkészített lapot 16 cikkre vágjuk. A többit ugyanígy elkészítjük.
A cikkeket a vastag végük felől kifli formában felgöngyölítjük, a közepébe vékony füstölt sajtot teszünk. Sütés előtt 1 órát pihentetjük, kelesztjük a tésztát, majd a tetejét tojással megkenjük, és sajttal megszórjuk. Közepes hőfokon 15-20 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.