A palacsintatészta hozzávalóit simára keverjük, és a hozzávalókat a hűtőbe tesszük felhasználásig.
A töltelékhez egy kevés olajon üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát, meghintjük a pirospaprikával, és hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst. Sóval és borssal ízesítjük, és zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a tejfölt, és összeforraljuk. Ezután egy késes aprítóba tesszük, felaprítjuk, és hozzákeverjük a lereszelt sajtot.
A palacsintákat a szokásos módon kisütjük, majd megtöltjük a húsmasszával, és feltekerjük. Egy kb. 24 cm-es kapcsos tortaformát kivajazunk és meghintünk zsemlemorzsával, majd egy palacsintát csigaformára tekerünk, és a forma közepére tesszük. A többi palacsintát köré rendezzük.
A tojást elkeverjük a tejföllel, egy kevés borssal és felaprított metélóhagymával és petrezselyemmel. Megkenjük a keverékkel a torta tetejét, és 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje pirosra nem sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.