Elkészítés: A pennét sós vízben megfőzzük, leszűrjük.
Közben kevés olajon az apróra vágott
vöröshagymát majdnem aranybarnára pirítjuk, majd a zúzott fokhagymát és gombát is hozzáadjuk a kis kockára vágott sonkákkal együtt.
Megszórjuk a fűszerekkel a ragut, kis pirítás után a paradicsomot, kevés ketchupot, majd a cukrot is hozzáadjuk. Kiforraljuk az öntetet, majd a durvára reszelt sajtokat is beleforgatjuk az ételbe.
Rövid kavargatás után egy ízes, fényesen csillogó, sűrű masszát kapunk. Ezt keverjük össze a tésztával.
Forrón tálaljuk. Kevés sajttal még megszórható a teteje. Fejes saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.