Elkészítés: A tésztához egy tál aljára szórom a sót, arra a lisztet. A liszt tetejébe mélyedést vájok, abba szórom az élesztőt, rá a cukrot, majd jöhet a tej, lefedem, míg felfut az élesztő. Akkor jöhet a többi hozzávaló. Összegyúrom, kelesztem.
Ha megkelt, kinyújtom a tészta felét, kellő távolságban ízlés szerint kupacokban elhelyeztem a töltelékeket, majd egy tepsi belisztezett hátulján kinyújtom a másik tésztalapot, és óvatosan a töltelékes lap tetejére borítom. Látszanak a kis töltelék-kupacok, körbenyomkodom őket az ujjaimmal, kiszaggatom, a tetejüket megkenem tejes tojássárgájával. Reszelt sajtot, magokat szórok rájuk.
180 fokos sütőben 20-25 percig sütöm őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.