Elkészítés: A piskótaroládhoz a 3 tojásból a liszttel, a cukorral és csipet sütőporral sütőpapírral bélelt tepsiben piskótalapot sütök, majd a sütőpapírt lehúzom, megkenem lekvárral, és feltekerem.
A csokis tésztához a tojások sárgáját a cukorral, az olvasztott margarinnal és a kakaóporral habosra kikeverem. A tojások fehérjét 3 kanál cukorral kemény habbá felverem. A kettőt óvatosan összekeverem, hogy a hab ne törjön, a végén hozzáadom a sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt 24x22 cm-es tepsiben 180 fokon megsütöm. Amikor megsült, kihűtöm, és lapjában kettévágom.
A pudingot a szokásos eljárással a tejjel és a cukorral megfőzöm, majd kihűtöm. Amikor már hideg, összekeverem a mascarponéval.
A krém felét az alsó csokis tésztára kenem. A piskótaroládot felszeletelem, és fektetve a krém tetejére rakom, rásimítom a maradék krémet, és a másik csokis lappal befedem.
A mázhoz a csokoládét a margarinnal és az olajjal felolvasztom, a tészta tetejére simítom. Olvasztott fehércsokoládéval díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.