Elkészítés: A ratatouille-hoz (francia lecsó) a zöldségeket egyforma darabokra kockázzuk. Először a hagymákat fonnyasztjuk meg kevés olívaolajon, majd együtt az összes zöldséget megpároljuk. Kakukkfűvel, petrezselyemmel fűszerezzük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A kukoricadarát kétszeres mennyiségű sós vízben, közepes lángon, folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, amíg a szemek teljesen megpuhulnak. Amikor elkészült, vajjal és kevés olívaolajjal összekeverjük, hogy még krémesebb legyen, sóval, borssal ízesítjük.
Egy kerek piteformába öntjük a megfőtt polentát, elsimítjuk, majd ráhalmozzuk a kész ratatouille-t. Körben peremet hagyunk a polentának, amit nem fedünk le a lecsóval. Tetejét parmezánnal megszórjuk, és 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.