Felkockázunk 2 tábla csokoládét, és megolvasztjuk a vajjal, majd félretesszük hűlni. Egy keverőtálban habosra keverjük a tojásokat a cukorral. Hozzáadjuk a vaníliát és az olvasztott vajas csokit, majd alaposan elkeverjük.
Összekeverjük a lisztet a sütőporral, a kakaóporral és a sóval, majd apránként a csokis masszához adjuk. Összedolgozzuk, majd a masszába keverjük a 3. tábla csokit apró darabokra vágva. A tésztát lefedjük, és legalább egy órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A sütőt előmelegítjük 175 fokra, és két sütőlapot kibélelünk sütőpapírral. Nedves kézzel kb. 2,5 cm átmérőjű golyókat formázunk a masszából, szétlapítjuk és egymástól kb. 5 cm-re lerakjuk őket a tepisben. Ezután 9-11 perc alatt készre sütjük a kekszeket. A sütőből kivéve a sütőlapon hagyjuk kihűlni mindet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.