A lisztet, a szódabikarbónát, a mézeskalács-fűszert és a porcukrot összekeverjük, majd a margarinnal elmorzsoljuk, és végül a mézzel és tojással összegyúrjuk. (Könnyen formázható puha tésztát kapunk.)
Jól belisztezett felületen kinyútjuk, és különböző formákkal kiszaggatjuk. Sütőpapírral kibélelt tepsiben 180 fokon 8 percig sütjük.
Az diszítéshez a porcukorhoz vegyítjük az étkezési keményítőt. A tojásfehérjét robotgép habverőjével kezdjük keverni, fokozatosan hozzáadagolva a porcukrot, majd a citromlét is. (Nem lesz szükség az egész cukormennyiségre, csak annyit teszünk bele, hogy sűrűn folyós állagú legyen.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.