A hagymát és a fokhagymát egy kevés olajon serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a felaprított laskát, megsózzuk, megborsozzuk, fűszerezzük oregánóval és rozmaringgal, majd félretesszük.
Az egész pulykamellfilétbedörzsöljük sóval, borssal, és megkenjük áfonyalekvárral. Ráhalmozzuk a gombás keveréket, majd a leveles tésztába csomagoljuk.Egy vékony csíkotvágunk a tetejére, hogy a gőz távozni tudjon, ésmegkenjük a felvert tojással.
180 fokra előmelegített sütőben 50-60 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.