Száraz serpenyőben ropogósra sütjük a felkockázott sonkát, majd kiszedjük, és összekeverjük a finomra vágott petrezselyemmel, a kimagozott, felkockázott paprikával, a megtisztított, vékonyan felkarikázott újhagymával és a sajtkrémmel. Végül ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk a keveréket.
A tésztát kitekerjük, és 8 db 9x9 cm-es négyzetre vágjuk, majd azok közepére kanalazzuk a sajtkrémes keveréket.
A tésztanégyzeteket háromszög alakúra hajtjuk, majd villával összenyomkodjuk a széleket.
A tojássárgáját simára keverjük 3 ek vízzel, és megkenjük vele a tésztaháromszögek tetejét. Elrendezzük mindet sütőpapírral bélelt tepsiben, és 200 fokon, 13-15 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Közben simára keverjük a joghurtot, a tejet, a majonézt, a ketchupot, továbbá egy kevés sót és borsot. Az így kapott mártogatóst külön kínáljuk a salátával körített tésztaháromszögek mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.