A töltelék hozzávalóit összekeverjük. A puszedlit egy nagyobb tálba morzsoljuk, majd a további hozzávalókkal összegyúrjuk. Fontos, hogy először a mézzel keverjük össze, majd apránként adjuk hozzá a tejet, mert különben a tej gyorsan szétáztatja a puszedlimorszát!
A tésztát szilikonos sütőpapírral fedett, puszdlivel szórt felületre tesszük, majd kinyújtjuk kb. 0,4 cm vékonyra.
Rákenjük a töltelék felét, majd a sütőpapír segítségével feltekerjük, és megkenjük a maradék krémmel. Megszórjuk puszedlimorzsával, majd 4-5 órára hűtőbe tesszük. Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.