Elkészítés: A sertésvelőt ecetes, babérleveles, sós vízben megabáljuk. Hagyjuk a levében kihűlni.
Egy tűzálló tálat vajjal vastagon kikenünk, és a felszeletelt főtt burgonyával kezdjük a rétegezést.
A kihűlt velőt a baconszeletekbe tekerve a burgonyára rakjuk. A tojásszeletekkel betakarjuk, majd tejföllel és olvasztott vajjal meglocsoljuk. Ezt ismételjük úgy, hogy a tetejére burgonya kerüljön, majd beborítjuk tejföllel.
180-200 C-fokos sütőben 30 percig fedő alatt sütjük, ezután a fedőt levéve pár percig pirosítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.