Elkészítés: A húsokat kettévágjuk, de nem teljesen. Kinyitjuk, és mindkét oldalát enyhén megklopfoljuk, sózzuk, és chilis fűszerkeverékkel bedörzsöljük, alufóliába csavarjuk, és a hűtőbe tesszük.
A májat és a velőt megtisztítjuk a hártyarétegtől. A vöröshagymát vékony karikára vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. Ezután rátesszük a májat, a velőt, a fűszereket, és készre pároljuk. Sózni nem szabad! Ha kész, finom szűrőbe öntjük, hogy az olaj lecsöpögjön, ügyelve, nehogy összetörjük.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a hússzeleteket, széleit jól összenyomkodjuk, és kétszer panírozzuk. Másodszor már nem kell a lisztbe forgatni.
Bő olajban pirosra sütjük, ügyelve, nehogy a töltelék kifolyjon.
Bármilyen köret illik hozzá. Tálaláskor reszelt sajttal is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.