Elkészítés: A szobahőmérsékletű zsiradékot kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadva a tojásokat habosra keverjük. Ekkor hozzátesszük a tejfölt, majd a sütőporral, sóval elkevert lisztet és a reszelt citromhéjat. Sima masszává dolgozzuk ki.
A rebarbarát megmossuk, majd kb. 1,5 centis darabokra vágjuk, megszórjuk a barna cukorral és a fahéjjal.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk a tésztát, és megszórjuk a rebarbarával. 170 fokon kb. 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.