A combokat befűszerezzük a sóval, borssal és a majorannával, ezután betekerjük a baconbe, majd a tepsibe fektetjük, és meglocsoljuk a sörrel.
Lefóliázva sütjük 3/4 órát. A végén levesszük a fóliát és kicsit körbepirítjuk.
A zöldbabot fokhagymás olivaolajon, a zöldfűszerekkel együtt, wokban megpároljuk. Rizst és burgonyapürét is adhatunk hozzá.
Megjegyzés
Ha vendégek jönnek és egyszerűt, de mégis finomat szeretnél főzni, ez pont megteszi. Csak egy pár csirkecomb, bacon, zöldbab és egy doboz sör kell hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.