A lisztet, a sütőport, a cukrot, a tojást és a zsírt összegyúrjuk. Ez egy morzsalékos tészta lesz, de addig gyúrjuk, amíg össze nem áll.
Egy 25x30 cm-es tepsibe egyenletesen elnyomkodjuk a tészta 3/4 részét, majd megkenjük baracklekvárral.
Elkészítjük a tölteléket: a porcukrot és a vaníliás cukrot összekeverjük a darált dióval, 1 evőkanál rummal, 2 tojássárgájával és a 2 tojás keményre vert habjával.
A tölteléket rákenjük a tésztára, majd a tészta maradék részét a töltelékre reszeljük. Tojással megkenjük a tetejét, és 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.