Az olajat feldorrósítjuk, elősütjük rajta a megtisztított, nagyobb darabokra vágott zúzát, majd kivesszük és félretesszük. A visszamaradt olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsompürét, és kevergetve pirítjuk 1 percig. Felöntjük 1 dl vízzel, hozzáadjuk a zúzát, és fedő alatt 60 percig pároljuk. Ha elfő a folyadék, kis adagokban vízzel pótoljuk. Az utolsó 10 percben hozzáadjuk az apróra vágott rozmaringot, végül ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk.
Sós vízben héjában puhára főzzük a burgonyát, majd meghámozzuk. Kis kockára vágjuk, és teflonserpenyőben erős lángon pirosra pirítjuk. A kukoricadarát 3/4 l sós vízben kevergetve puhára főzzük. Hozzáforgatjuk az elősütött burgonyát, majd kis tepsibe simítjuk, és hagyjuk megdermedni. Végül tálcára borítjuk, és hasábokra vágjuk. A felforrósított olajon aranyszínűre pirítjuk, majd a zúza mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.