Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 190 C fokra.
Meghámozzuk a krumplit, nagy cikkekre vágjuk, hideg vízben megmossuk, hogy a felesleges keményítő lejöjjön. Sós vízben 6-7 perc alatt előfőzzük, majd szűrőbenlecsepegtetjük.
Tűzálló tálba tesszük a gerezdekre szedett fokhagymával, meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, és 20-25 percre sütőbe tesszük. Közben egy kis olívaolajat, 2 gerezd zúzott fokhagymát, a felaprított rozmaringleveleket és egy kis vörösborecetet összekeverünk, a krumplira locsoljuk, összeforgatjuk, és még 10-15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.