A vöröshagymát, fokhagymát darabolom, a paprikákat karikára, a répát, brokkoli szárát, újhagymát 4 cm-es csíkokra, a karalábét, zellert kockákra, a zöldbabot 4 cm-es darabokra vágom. A brokkolit rózsákra szedem, a spenótot egészben hagyom. A bazsalikomot, petrezselymet durván aprítom, a paradicsomot nyolcadolom, a sajtokat lereszelem.
A zöldségeket (répa, zeller, karalábé, zöldbab) vízben felteszem főni, belemorzsolom a leveskockákat, fűszerezem.
Egy serpenyőben olívaolajon megdinsztelem a hagymát, hozzáadom a fokhagymát, majd a paprikát, végül a paradicsomot, fűszerezem, rövid ideig párolom, majd félreteszem.
Amikor a zöldségek félig megpuhultak, a forrásban lévő levesbe beleteszem a tésztát, majd 5 perc elteltével a brokkolit. Amikor a tészta megfőtt, hozzáadom a serpenyő tartalmát, kis idő múlva a spenótot, és máris tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.