A megpucolt burgonyát megfőzzük, még forrón áttörjük, majd kihűtjük.
Az élesztőt egy kevés langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojást, a cukrot, az olajat, a sót és az áttört burgonyát. Lágy tésztát dagasztunk, és letakarva a duplájára kelesztjük.
Ha a tészta megkelt, 8 vagy 10 részre osztjuk, kigömbölyítjük és kb. 25 centis, hosszú, ovális alakúra kinyújtjuk. Feltekerjük és sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk úgy, hogy a hajtás alulra kerüljön. Ezután még fél óráig kelesztjük.
Közben a medvehagymát felaprítjuk, kikeverjük a sajtkrémmel és ízlés szerint sózzuk. Ezután a tésztát éles késsel középen jó mélyen bevágjuk, mindegyik közepébe rakunk a töltelékből és megszórjuk reszelt sajttal. Forró, 200 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.