A sajtkrémes sütőtökkocka elkészítéséhez a sütőtököt megsütjük. Ha kihűlt, a húsából a receptben megadott mennyiséget kikaparjuk egy tálba.
A tojásokat kihabosítjuk a cukorral, sóval. Belecsurgatjuk az olajat, majd hozzáadjuk a sütőtököt. A végén mehet bele a liszt, a mandulaliszt, a sütőpor, szódabikarbóna és a fűszerek.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, és a 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük (kb. 25-30 perc).
Miután a sütőtökös sütemény teljesen kihűlt, a tetejét megkenjük a cukorral, egy csipet sóval, narancslével és a narancs reszelt héjával kikevert krémsajttal.
Nézd meg videón, hogyan készül a sajtkrémes sütőtökös sütemény:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.